About About

Vakmanschap

Op zoek naar de geschikte wijn bij een gezellig diner? Of een wijn waarvan u nipt op een terrasje bij avondschemering? Bij het familiebedrijf Laeremans in Veurne vindt u voor elke feestelijke of intieme gelegenheid de juiste wijn. Vader Emiel en zoon Sam Laeramans zijn gerijpte vakmannen die elke klant de weg naar de ideale fles wijzen.

In 1981 werd Emiel Laeremans’ droom werkelijkheid en opende hij de deuren naar zijn tongstrelende wereld van kwaliteitswijnen. Zoon Sam genoot eerst een klassieke commerciële opleiding en trok daarna naar het buitenland om zich verder te verdiepen in de finesses van het wijnvak.

Hier ontdekt u de meest verfijnde smaken uit een assortiment van Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. Een selectie bestaande uit wijndomeinen op mensenmaat met een uitgesproken kwaliteitsfilosofie. Mensen die elk jaar opnieuw pogen de natuur te begrijpen, die werken met respect voor druif en bodem en die elke dag opnieuw de vastberadenheid hebben om authentieke wijnen te produceren.

Quality is a science,

service is an art.